Op 31 januari was het zover, vier collega's ontvingen hun Compliment van Henk 2016 uit handen van bestuursleden van de Nuon Foundation.
7 februari 2017
Uitreiking Compliment van Henk 2016
Op 31 januari was het zover, vier collega's ontvingen hun Compliment van Henk 2016 uit handen van bestuursleden van de Nuon Foundation.
Ze werken verspreid over het hele land, de collega's die in 2016 werden onderscheiden voor hun vrijwilligerswerk met een Compliment van Henk: Jolande van Loenen en Grietje Bergsma uit Leeuwarden, Carlina Velzel-Rollan uit Arnhem en Dolf de Graaf uit Almere. Op 31 januari kwamen ze alle vier naar het hoofdkantoor in Amsterdam om hun Compliment van Henk 2016 in ontvangst te nemen uit handen van Martijn Hagens en Cindy Kroon.

Het werd een feestelijke bijeenkomst waarbij de vier collega’s met veel enthousiasme vertelden over hun vrijwilligerswerk en de organisaties waar ze dit voor doen. Deze organisaties lopen sterk uiteen in activiteiten en doelstelling, maar ze hebben één gemene deler: ze kunnen niet zonder vrijwilligers. Alle vier de ontvangers waren dan ook erg blij met deze bevestiging van hun inzet en betrokkenheid, en natuurlijk met de cheque van 1000 euro voor hun organisatie, een bedrag dat in alle gevallen zeer goed terecht gaat komen.
 
Deze collega's ontvingen een compliment:
 
Jolande van Loenen voor de jaarlijkse Sinterklaas speelgoedactie van Stichting Humanitas.
Grieteke Bergsma-Wuring voor de stichting Make a Memory
Dolf de Graaf voor voetbalvereniging Vlug & Vaardig
Carlina Velzel-Rollan voor Basisschool De Kringloop. 
 
Wat is het Compliment van Henk
Het Compliment van Henk is een jaarlijks terugkomend evenement waarbij Nuon medewerkers die vrijwilligerswerk doen, in het zonnetje gezet worden. Het Compliment bestaat uit een geldbedrag van € 1000,- voor de vrijwilligersorganisatie en een oorkonde op naam. Met ingang van 2016 konden medewerkers uit de gehele Nederlandse Nuon/Vattenfall-organisatie worden voorgedragen en werden er vier complimenten uitgedeeld.

In blijvende herinnering
Henk Dekker, directeur Warmte en bestuurslid van de Nuon Foundation, overleed op 1 april 2015. Met het ‘Compliment van Henk’ wil de Nuon Foundation de herinnering aan Henk levend houden en zijn inzet voor de Foundation blijvend onder de aandacht brengen.

 Dolf de Graaf en Martijn HagensJolande van Loenen en Cindy KroonGrietje Bergsma en Martijn HagensCarlina Velzel-Rollan en Cindy Kroon 
 


Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn.